annonser.nu.jpg
Anv:     Lösen:     svenska  english

Laxfiske.nu

Laxfiske.nu's presentation av fiskevatten

Fiskelandet Sverige
Fiskelandet Sverige
Fiskelandet Norge Fiskelandet Norge
Fiskelandet Skottland Fiskelandet Skottland


Välkommen till laxfiske's presentation av fiskevatten i norra europa.

Vi har här samlat ca 150 fiskevatten där vi försöker beskriva varje vattens egenskaper och karraktär. En karta visar var i landet som fiskeområdet ligger, vilka arter som finns, var man köper fiskekort. Vi beskriver vattnet i allmänhet, samt beskriver fisket, där det förhoppningsvis är bra osv.


Nedan visas de älvar som ni användare besöker mest, detta kallar vi 'Laxfiske.nu:s hetaste vatten' Utöver dessa finner du drygt 100 andra fiskevatten i menyn ute till vänster.

 

Mer information

Där det finns information om boende i närheten av fiskevattnet finns den informationen under en separat länk 'boende', lika så om det finns specialsträckor/camper finns dessa på en separat länk. Samma sak gäller för fiskeguider, allt samlat under respektive fiskevatten. Dessutom kommer ett foto-galleri att finnas för älven om ni som användare lägger in tillräckligt många bilder för ett specifikt fiskevatten.

Om det saknas bilder för ett vatten, så är vi på laxfiske tacksamma om ni kan hjälpa oss genom att skicka in bilder. Oftast är det ju bilderna man fastnar för när man letar ett nytt fiskevatten.