Laxfiske.nu - Fiske efter lax och öring i sverige norge och skottland, över 120 st laxförande älvar presenteras, även laksevald och fiske camper i gaula river dee mörrum orkla namsen alta tana flugfiske
:: Fiskemeny
:: Forum
:: Övrigt

Om laxfiske.nu
Om laxfiske.nu.
Laxfiske.nu har funnits på nätet sedan 2000 och har genomgått en stor utvecklingsfas. Från början bestod sidorna av statiskt innehåll vilket gjorde det näst intill omöjligt att ha en gemensam design på hela saiten. Från och med Mars 2005 genereras sidorna dynamiskt vilket gör det mycket enklare att ändra layout och underhålla saiten. Vi har också satsat på annonsmarknaden så att man kan annonsera med bild, lagt till ett forum som vi hoppas alla ni användare ska kunna byta erfarenheter genom.
Anledningen till att man ska vara inloggad när man lägger in saker på saiten är att vi vill ha kontroll på vad som läggs in, främst för att förhindra spamning, men även för om man missköter sig så kan vi ta bort användaren ifråga. Vi loggar också från vilken IP-Address som används när man lägger in annonser, bilder eller forum. Dessa kommer inte att behandlas eller bearbetas utom i de fall lagen tvingar oss till detta.

Vi på laxfiske.nu
Laxfiske.nu har fram tills mars 2005 drivits på ideell basis mest för att vi tycker att fiske är livet.